enda

Alex Bailey

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mig før dig 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Far from the Madding Crowd 2015 Stills U/Spillefilm
Jernladyen 2012 Stills U/Spillefilm
Hugo 2012 Stills U/Spillefilm
Snow White and the Huntsman 2012 Stills U/Spillefilm
Hanna 2011 Stills U/Spillefilm
Brighton Rock 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.