enda

Alex Heffes

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Escape Plan 2013 Musik U/Spillefilm
Mandela: Vejen til frihed 2013 Musik U/Spillefilm
Ritualet 2011 Musik U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Musik U/Spillefilm
Inside Job 2010 Musik U/Dokumentarfilm
State of play 2009 Musik U/Spillefilm
My Enemy's Enemy 2007 Musik U/Dokumentarfilm
The last King of Scotland 2006 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.