enda

Alex Høgh Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uro 2017 Liam DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Flotte Tjelle Tv-serie
Krigen 2015 Anders Holm DK/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Hiro U/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 William Iversen Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Victor Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Victor Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Victor Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.