enda

Alex Kurtzman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The Mummy 2017 Instruktion U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2 2014 Manus U/Spillefilm
Star Trek Into Darkness 2013 Manus, Producer U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Producer U/Spillefilm
People like us 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Cowboys & aliens 2011 Manus, Producer U/Spillefilm
Star Trek 2009 Manus U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Manus U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Producer U/Spillefilm
Transformers 2007 Manus U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Manus U/Spillefilm
Legenden om Zorro 2005 Manus U/Spillefilm
The Island 2005 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.