enda

Alex McDowell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Man of Steel 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
In time 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Watchmen 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bee movie - det store honningkomplot 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Breaking and entering 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Corpse bride 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Terminalen 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Katten 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Minority Report 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fight Club 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fear and loathing in Las Vegas 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Crying Freeman 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
The crow 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden med plæneklipperen 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.