enda

Alexander Behrang Keshtkar

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 Taxachauffør DK/Spillefilm
Undercover 2016 Fynsk gangster DK/Spillefilm
Alle har sgu da et bat 2015 Jannik DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Bo Tv-serie
Modvind 2014 Bartender DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Kompleks 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Barn af natten 2013 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.