enda

Alexander Berner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cloud Atlas 2012 Klip U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Klip U/Spillefilm
The Debt 2010 Klip U/Spillefilm
10,000 B.C. 2008 Klip U/Spillefilm
Baader-Meinhof komplekset 2008 Klip U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Klip U/Spillefilm
Alien vs. Predator 2004 Klip U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Klip U/Spillefilm
Knockin' on heaven's door 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.