enda

Alexander Gruszynski

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kidnappet 2010 Foto DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Fotograf DK/Spillefilm
Black Dawn 2005 Instruktion
Drømmere 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
54 1998 Foto U/Spillefilm
Den onde cirkel 1996 Foto U/Spillefilm
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Foto U/Spillefilm
Haiti. Uden titel 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Bøgernes herre 1994 Foto U/Spillefilm
Livet vil leves 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Bødlen som offer 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Den russiske sangerinde 1993 Foto DK/Spillefilm
Stone cold 1991 Foto U/Spillefilm
Christiania, du har mit hjerte 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Ormen 1989 Foto U/Spillefilm
Time out 1988 Foto DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Foto DK/Spillefilm
Fugl Fønix 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Fremtidens børn 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Udenrigskorrespondenten 1983 Foto DK/Spillefilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Din nabos søn [kort version] 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Honninghuset 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmark - Dit og mit 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Belladonna 1981 Foto DK/Spillefilm
Hotel of the stars 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Din nabos søn 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Ny teknik - styrelse eller frigørelse 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Næste stop - Paradis 1980 Foto DK/Spillefilm
Tomas - et barn du ikke kan nå 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Underdogs 1980 Foto DK/Eksperimentalfilm
En rig mand 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Foto DK/Spillefilm
Dig og mig og vi tre 1979 Foto DK/Eksperimentalfilm
Stilladsfilmen 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
92 minutter af i går 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Jenny 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Frie sigøjnere 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Aftenlandet 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Scripter, Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Rotternes konge 1976 Instruktion, Manus, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.