enda

Alexander Korda

(1893 – 1956)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En fuldendt ægtemand 1948 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Anna Karenina 1948 Producer U/Spillefilm
Tyven fra Bagdad 1946 Produktion U/Spillefilm
At være eller ikke være 1946 Producer U/Spillefilm
Junglebogen 1942 Produktion U/Spillefilm
Men are not gods 1936 Produktion U/Spillefilm
Den røde pimpernel 1934 Manus, Producer U/Spillefilm
Henrik VIII's privatliv 1933 Instruktion U/Spillefilm
Moderne ægteskab 1926 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.