enda

Alexander Mackendrick

(1912 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Storm over Jamaica 1965 Instruktion U/Spillefilm
Under Afrikas sol 1963 Instruktion U/Spillefilm
Magtens sødme 1957 Instruktion U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Instruktion U/Spillefilm
Skotten og skuden 1953 Instruktion U/Spillefilm
Mandy 1952 Instruktion U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.