enda

Alexander Payne

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Downsizing 2018 Instruktion U/Spillefilm
Nebraska 2013 Instruktion U/Spillefilm
The descendants 2012 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Manus U/Spillefilm
Sideways 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rundt om Schmidt 2002 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.