enda

Alexandra Ternstrøm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Inmate 48 2014 Fængselspsykiater DK/Kort fiktion
Sammen hver for sig 2013 Knuds mor DK/Kort fiktion
Quitting 2012 Elaine DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Kvinde i Elkjærtrøje DK/Spillefilm
Mord på mere end én måde 2010 Beatrice DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Par med barnevogn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.