enda
Person

Alexandre Desplat

(1961 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Den danske pige 2015 Komponist U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 Musik U/Spillefilm
The Grand Budapest Hotel 2014 Musik U/Spillefilm
Godzilla 2014 Musik U/Spillefilm
Philomena 2013 Musik U/Spillefilm
Venus i pels 2013 Musik U/Spillefilm
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Musik U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Musik U/Spillefilm
Moonrise Kingdom 2012 Musik U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Musik U/Spillefilm
De eventyrlige vogtere 2012 Musik U/Spillefilm
Zero Dark Thirty 2012 Musik U/Spillefilm
Smagen af rust og ben 2012 Musik U/Spillefilm
Reality 2012 Musik U/Spillefilm
Renoir 2012 Komponist U/Spillefilm
The Tree of Life 2011 Musik U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 2 2011 Musik U/Spillefilm
Brøndgraverens datter 2011 Musik U/Spillefilm
Carnage 2011 Musik U/Spillefilm
Profeten 2010 Musik U/Spillefilm
Skyggen 2010 Musik U/Spillefilm
Fantastic Mr. Fox 2010 Musik U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 1 2010 Musik U/Spillefilm
Kongens store tale 2010 Musik U/Spillefilm
Tamara Drewe 2010 Musik U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Musik U/Spillefilm
New Moon 2009 Musik U/Spillefilm
Coco før Chanel 2009 Musik U/Spillefilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Musik U/Spillefilm
Det gyldne kompas 2007 Musik U/Spillefilm
Lust, Caution 2007 Musik U/Spillefilm
Den magiske legetøjsbutik 2007 Musik U/Spillefilm
Intimate Enemies 2007 Musik U/Spillefilm
Firewall 2006 Musik U/Spillefilm
The Queen 2006 Musik U/Spillefilm
Kærlighedens slør 2006 Musik U/Spillefilm
Det slag mit hjerte sprang over 2005 Musik U/Spillefilm
Hostage 2005 Musik U/Spillefilm
Det ku'' ikke være bedre 2005 Musik U/Spillefilm
Syriana 2005 Musik U/Spillefilm
Casanova 2005 Musik U/Spillefilm
Pige med perleørering 2003 Musik U/Spillefilm
Blodrøde læber 2001 Musik U/Spillefilm
Abernes ø 1999 Musik U/Spillefilm
Den diskrete helt 1996 Musik U/Spillefilm