enda

Alexandre Trauner

(1906 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gitterporten 1989 Produktionsdesign, Medvirkende U/Spillefilm
Round Midnight 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Subway 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forellen 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ih, du store kineser 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Don Giovanni 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden der ville være konge 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Knald, fald og revolution 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Generalernes nat 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
Irma la Douce 1963 Produktion U/Spillefilm
Een gang til med følelse 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lykkens landevej 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rififi 1955 Produktionsdesign U/Spillefilm
Othello 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nattens porte 1946 Produktionsdesign U/Spillefilm
Paradisets børn 1945 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den gale elsker 1943 Produktionsdesign U/Spillefilm
og ved daggry 1939 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hotel du nord 1938 Produktionsdesign U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et Tosset drama 1936 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.