enda

Alf Lassen

(1929 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Politimester Tv-serie
Kidnapning 1982 Grønthandler DK/Spillefilm
Torvet 1981 Barber Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Kristensen, lærer Tv-serie
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Langturschauffør 1981 Hansen, vognmand DK/Spillefilm
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Marionetspilleren Tv-film
De vægelsindede 1978 Medvirkende Tv-film
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Fiskerne 1977 Koch, toldbetjent Tv-serie
En by i provinsen 1976 Indehaver af motorværksted, Strandjæger Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Hendes verden 1975 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Erik, Ellens mand DK/Spillefilm
Per 1975 Vagtmand DK/Spillefilm
Tilløkke Herbert 1974 Socialbetjent Tv-film
Rundt på gulvet 1974 Borger #9 Tv-film
Særlige spor 1973 Politimand Tv-film
Næsehornet 1972 Købmand Tv-film
Nyheden 1972 Tjener Tv-film
Nu kan det snart være nok 1972 Arne Tv-film
Stoppested 1972 Portier Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Medvirkende Tv-film
Stikkeren 1971 Manden Tv-film
Skygger 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tykke Olsen 1971 Eriksen Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Tv-journalist Tv-film
Smuglerne 1970 Betjent Tv-serie
Henrik IV 1968 Medvirkende Tv-film
Gidslet 1967 Medvirkende Tv-film
Philip Hotz bliver rigtig vred 1965 Medvirkende Tv-film
Et fjernsynsmareridt 1964 Medvirkende Tv-film
Den forførte luder 1964 Medvirkende Tv-film
Peters landlov 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Væddeløbet 1959 Medvirkende Tv-film
Lille rislende kilde 1959 Medvirkende Tv-film
Jomfruburet 1959 Tjener Tv-film
Styrmand Karlsen 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Telegrafassistent DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Frihedskæmper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.