enda

Alf Schnéevoigt

(1915 – 1982)

Filmfotograf. Født 25/12 1915, død 22. april 1982 - 66 år gammel. Søn af George Schnéevoigt.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Moster fra Mols 1943 Foto DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Foto DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Foto DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Foto DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Foto DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Foto DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Foto DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.