enda

Alf Sjöberg

(1906 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildfugle 1955 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Barabbas 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Frøken Julie 1951 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kun en mor 1949 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forfulgt 1944 Instruktion U/Spillefilm
Hjem fra Babylon 1941 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.