enda

Alfonso Cuarón

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Roma 2018 Instruktion U/Spillefilm
Gravity 2013 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Children of men 2006 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Pans labyrint 2006 Produktion U/Spillefilm
Harry Potter og fangen fra Azkaban 2004 Instruktion U/Spillefilm
Attentat på Nixon 2004 Produktion U/Spillefilm
...og din mor! 2001 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Store forventninger 1998 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.