enda

Alfred Abel

(1879 - 1937)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Menneskehedens Laster 1926 Mangol, die Ursache U/Spillefilm
Metropolis 1926 Medvirkende U/Spillefilm
Die Frau im Feuer 1924 Fennhofer U/Spillefilm
Fyrst Myschkin 1921 Parfen, Rogoschins søn U/Spillefilm
Elskovsrus 1919 Gaston, forfatter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.