enda

Alfred Kjerulf

(1882 – 1938)

Forfatter og manuskriptforfatter. Født 24/2 1882 (Frederik Niels Alfred Kjærulf), død 28/7 1938 - 56 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Champagnegaloppen 1938 Sangtekster DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Manus DK/Spillefilm
Hans Kones Mand 1922 Manus DK/Kort fiktion
Hans bedre Halvdel 1920 Manus DK/Kort fiktion
Sicilianerrøverens Bryllup 1919 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Han skal duellere 1919 Manus DK/Kort fiktion
Kærlighed overvinder Alt 1919 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Maharadjahens Yndlingshustru II 1919 Manus DK/Spillefilm
Mesterhypnotisøren 1919 Manus DK/Kort fiktion
Den lille Danserinde 1918 Manus DK/Spillefilm
Det spøger i Villaen 1918 Manus DK/Kort fiktion
Den lille Virtuos 1918 Instruktion DK/Spillefilm
Sfinxens Hemmelighed 1918 Manus DK/Spillefilm
Krig og Kærlighed 1918 Manus DK/Spillefilm
De forheksede Støvler 1917 Manus DK/Kort fiktion
Amors Hjælpetropper 1917 Manus DK/Spillefilm
Et fremmeligt Barn 1917 Manus DK/Kort fiktion
En livlig Drøm 1917 Manus DK/Kort fiktion
Hittebarnet 1917 Manus DK/Spillefilm
Vestens Børn 1917 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Malkepigekomtessen 1916 Manus DK/Spillefilm
Danserindens Kærlighedsdrøm 1916 Manus DK/Spillefilm
Proletardrengen 1916 Manus DK/Spillefilm
Den største Kærlighed 1916 Manus DK/Spillefilm
En uheldig Skygge 1916 Manus DK/Kort fiktion
Hr. Petersens Debut 1915 Manus DK/Kort fiktion
I Farens Stund 1915 Manus DK/Spillefilm
Kærlighed og Mobilisering 1915 Manus DK/Kort fiktion
Lille Teddy 1915 Manus DK/Spillefilm
Uniformens Magt 1915 Manus DK/Kort fiktion
Et Kærlighedsoffer 1914 Manus DK/Spillefilm
Grev Zarkas Bande 1914 Manus DK/Spillefilm
Stop Tyven 1914 Manus DK/Kort fiktion
Dramaet i den gamle Mølle 1913 Manus DK/Spillefilm
Elskovs Gækkeri 1913 Manus DK/Kort fiktion
Under Blinkfyrets Straaler 1913 Manus DK/Spillefilm
Flugten gennem Luften 1913 Manus DK/Spillefilm
Grossererens Overordnede 1913 Manus DK/Kort fiktion
Højt Spil 1913 Manus DK/Spillefilm
I Stævnemødets Time 1913 Manus DK/Kort fiktion
Den kvindelige Dæmon 1913 Manus DK/Spillefilm
Dødsspring til hest fra cirkuskuplen 1912 Manus DK/Spillefilm
Damernes Blad 1912 Manus DK/Kort fiktion
Den Undvegne 1912 Manus DK/Spillefilm
Jernbanens Datter 1912 Manus DK/Spillefilm
Dr. Gar el Hamas Flugt 1912 Manus DK/Spillefilm
Dødsangstens Maskespil 1912 Manus DK/Spillefilm
Mellem Storbyens Artister 1912 Manus DK/Spillefilm
Den Stærkeste 1912 Manus DK/Spillefilm
Springdykkeren 1912 Manus DK/Spillefilm
Den forsvundne Mona Lisa 1911 Manus DK/Kort fiktion
Det mørke Punkt 1911 Manus DK/Spillefilm
Balletdanserinden 1911 Manus DK/Spillefilm
Kærlighedens Styrke 1911 Manus DK/Spillefilm
Dyrekøbt Ære 1911 Manus DK/Spillefilm
Mormonens Offer 1911 Manus DK/Spillefilm
Ungdommens Ret 1911 Manus DK/Spillefilm
Frelserpigen 1911 Manus DK/Kort fiktion
Det gale Pensionat 1911 Manus DK/Kort fiktion
Operationsstuens Hemmelighed 1911 Manus DK/Kort fiktion
En Dags simpelt Fængsel Manus DK/Kort fiktion
Jeg vil ha' en Søn Manus DK/Kort fiktion
Koleraen Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.