enda

Alfred Møller

(1864 – 1922)

Skuespiller. Født 25/9 1864, død 26/9 1922 - 58 år gammel.

Kom til Dagmarteatret i 1887 og var engageret der i 25 år.

Filmdebuterede som 50-årig i 1913 hos Dania Biofilm, hvor han var i de følgende sæsoner. Fra 1916-19 filmede han hos Nordisk Film, hvor det blev til godt 10 film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vor fælles Ven 1921 Mr. Boffin DK/Spillefilm
Det Største i Verden 1921 Medvirkende DK/Spillefilm
Det døde Skib 1920 Harry Carrel, Franks onkel DK/Spillefilm
Livets Omskiftelser 1919 Wilfred Hamilton, godsejer DK/Spillefilm
Hendes Mands Forlovede 1919 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærlighedsleg 1919 James Stone, forvalter DK/Spillefilm
Blomsterpigens Hævn 1918 Bankdirektør Steinmark DK/Spillefilm
Manden med Arret 1918 Medvirkende DK/Spillefilm
Den mystiske Tjener 1917 James Morrison, rentier DK/Spillefilm
Mellem de yderste Skær 1917 Regnar Bonde, købmand DK/Spillefilm
Det elektriske Pengeskab 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skriget fra Djævlekløften 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Druknet i Flammehavet 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
To Mennesker 1916 Wilson, farmer DK/Spillefilm
Flyverspionen 1915 Dubois, fabriksejer DK/Spillefilm
Den dovne Dreng paa Karneval 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et Gensyn 1914 Godsejer Silenius DK/Spillefilm
Den gaadefulde Dobbeltgænger 1914 Ceder, sagfører DK/Spillefilm
Lyset, der svandt 1914 Rentier Birk DK/Spillefilm
Juveltyven paa Æventyr 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Rumænsk Blod 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Scenens Børn 1913 Teaterdirektøren DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.