enda

Alfred Newman

(1901 – 1970)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Airport - vinger af ild 1970 Musik U/Spillefilm
De 5 desperate 1968 Musik U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Musik U/Spillefilm
Vi vandt Vesten 1962 Musik U/Spillefilm
The Pleasure of his Company 1961 Komponist U/Spillefilm
Anne Franks dagbog 1959 Musik U/Spillefilm
Anastasia 1956 Musik U/Spillefilm
The Egyptian 1954 Musik U/Spillefilm
David og Batseba 1951 Musik U/Spillefilm
Luftbroen 1950 Musik U/Spillefilm
Farligt rygte 1950 Musik U/Spillefilm
Alt om Eva 1950 Musik U/Spillefilm
Den forladte by 1948 Musik U/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1946 Musik U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Musik U/Spillefilm
Himmeriges nøgler 1945 Musik U/Spillefilm
Den kæmpende dame 1944 Dirigent U/Dokumentarfilm
December 7th 1943 Musik U/Dokumentarfilm
Professoren og korpigen 1942 Musik U/Spillefilm
Orchestra Wives 1942 Musik U/Spillefilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Musik U/Dokumentarfilm
En mand kom til Texas 1940 Musik U/Spillefilm
Flammer over Mohawk 1939 Musik U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Musik U/Spillefilm
Til sidste mand 1939 Musik U/Spillefilm
Lincoln - Folkets Helt 1939 Musik U/Spillefilm
Gunga Din 1939 Musik U/Spillefilm
Orkanen 1938 Musik U/Spillefilm
Du lever kun en gang 1937 Musik U/Spillefilm
Blindgaden 1937 Musik U/Spillefilm
Mands vilje 1936 Musik U/Spillefilm
Regn 1932 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.