enda

Alfred Roome

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Paa'en igen, campister 1969 Klip U/Spillefilm
Bulldog Drummond slår til 1967 Klip U/Spillefilm
Ingen kærlighed til Johnnie 1961 Klip U/Spillefilm
De 39 trin 1958 Klip U/Spillefilm
To byer 1958 Klip U/Spillefilm
De tre akkorder 1952 Klip U/Spillefilm
Smuglerprinsessen 1952 Klip U/Spillefilm
Stærkere end jeg selv 1947 Klip U/Spillefilm
Boys will be boys 1935 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.