enda

Alisa Lepselter

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Magic in the Moonlight 2014 Klipper U/Spillefilm
Blue Jasmine 2013 Klip U/Spillefilm
Midnight in Paris 2011 Klip U/Spillefilm
Mig og Melody 2010 Klip U/Spillefilm
You Will Meet a Tall Dark Stranger 2010 Klip U/Spillefilm
Vicky Cristina Barcelona 2008 Klip U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Klip U/Spillefilm
Scoop 2006 Klip U/Spillefilm
Match Point 2005 Klip U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Klip U/Spillefilm
Anything Else 2003 Klip U/Spillefilm
Hollywood Ending 2002 Klip U/Spillefilm
Skorpionens forbandelse 2001 Klip U/Spillefilm
Small Time Crooks 2000 Klip U/Spillefilm
Dur & mol 1999 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.