enda

Allan Cameron

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zambezia 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sahara 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Van Helsing 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Four Feathers 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hollow Man - usynlig 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mumien 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tomorrow never dies 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Showgirls 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Far and away 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Air America - Luftens helte 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Willow 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Highlander - den udødelige 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Konsulen - det forkerte gidsel 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.