enda

Allan Christensen

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gælden 2017 Klipper DK/Spillefilm
Kampen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Omveje 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 Klip, Producer DK/Kort fiktion
Afslag på et kys 2009 Klip DK/Kort fiktion
Hvor kragerne vender 2008 Klip DK/Kort fiktion
På flugt 2008 Klip, Colorgrading DK/Kort fiktion
Paranoia 2007 Klip DK/Kort fiktion
Jul på Kronborg 2000 Klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.