enda

Allan Ekelund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lys i mørket 1962 Producer U/Spillefilm
Stilheden 1962 Producer U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Producer U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Producer U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Producer U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Producer U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Produktion, Producer U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Producer U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Produktion U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Producer U/Spillefilm
En lektion i kærlighed 1954 Producer U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Produktion U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Producer U/Spillefilm
Sommeren med Monika 1952 Producer U/Spillefilm
To mennesker 1950 Producer U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.