enda

Allan Elsass

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spies og Glistrup 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Scenograf Tv-serie
Storm 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.