enda

Alvaro Augustin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
El niño 2014 Producer U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Producer U/Spillefilm
The Impossible 2012 Producer U/Spillefilm
Hierro 2009 Producer U/Spillefilm
Cell 211 2009 Producer U/Spillefilm
The Oxford murders 2008 Producer U/Spillefilm
Børnehjemmet 2007 Producer U/Spillefilm
Pans labyrint 2006 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.