enda

Alvin Linnemann

(1937 – 2011)

Skuespiller. Født 22/9 1939, død 19/9 2011.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Begær, lighed og broderskab 1990 Krogæst Tv-serie
Ugeavisen 1990 Medvirkende Tv-serie
Een stor familie 1982 Dørmand/medhjælper Tv-serie
Tre engle og fem løver 1982 Bager DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Tjener DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Wilfred DK/Spillefilm
Matador 1978 Tysk officer Tv-serie
Hopla på sengekanten 1976 Politiker DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Bådsmand DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Krovært DK/Spillefilm
Strømer 1976 Pensionatsgæst DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Brugsuddeler DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Byrådsmedlem DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Brugsuddeler DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Andersen, ejer af maskinstation DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Herbert Wurst, pølsefabrikant DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Vi besøger 1971 Bums Tv-film
Tandlæge på sengekanten 1971 Jean, Jørgen Asks butler DK/Spillefilm
Lille mand, pas på! 1968 Flyttemand DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 matros DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.