enda

Alvin Sargent

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Amazing Spider-Man 2012 Manuskript U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Manus U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Manus U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Manus U/Spillefilm
Hvor lykken er 1999 Manus U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Manus U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Manus U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Manus U/Spillefilm
Nuts 1987 Manus U/Spillefilm
En ganske almindelig familie 1980 Manus U/Spillefilm
Bobby Deerfield 1977 Manus U/Spillefilm
Brændemærket 1977 Manus U/Spillefilm
Julia 1977 Manus U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Manus U/Spillefilm
Skyggeblomster 1973 Manus U/Spillefilm
Paper moon 1973 Manus U/Spillefilm
Sheriffen i Tennessee 1970 Manus U/Spillefilm
Det blodige spor 1968 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.