enda

Amalie Ihle Alstrup

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kødkataloget 2013 Nabo Tv-serie
Kapringen 2012 Maria Hartmann DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Rikke DK/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Nala som unge U/Spillefilm
Jul i juleland 1993 Henry Tv-serie
Viktor og Viktoria 1993 Medvirkende DK/Spillefilm
Skibet i skilteskoven 1992 "Henry" Tv-serie
Linnea i malerens have 1992 Stemme U/Kort fiktion
Snøvsen 1992 Pernille DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Ottos lillesøster DK/Spillefilm
Minder fra Transsylvanien 1989 Clara DK/Kort fiktion
Miraklet i Valby 1989 Hanna, Svens lillesøster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.