enda

Amanda Ooms

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det hvide guld 2009 Lisa DK/Kort fiktion
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Mathilda DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Kaysa DK/Spillefilm
Harrys døtre 2005 Ninni U/Spillefilm
Fear X 2003 Prostitueret DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Elsa Andersson U/Spillefilm
Pigerne på taget 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Karachi 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Brødrene Mozart 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.