enda

Amanda Seyfried

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
First Reformed 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Mamma Mia! Here We Go Again 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ted 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
A Million Ways to Die in the West 2014 Louise U/Spillefilm
Lovelace 2013 Linda Boreman U/Spillefilm
Skovens hemmelige rige 2013 Mary Katherine/M.K. U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Valerie U/Spillefilm
In time 2011 Sylvia Weis U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Sophie U/Spillefilm
Dear John 2010 Savannah Curtis U/Spillefilm
Mamma Mia! - The Movie 2008 Sophie U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.