enda

Amber Heard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Aquaman 2018 Medvirkende U/Spillefilm
One More Time 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Den danske pige 2015 Medvirkende U/Spillefilm
3 Days to Kill 2014 Vivi Delay U/Spillefilm
Paranoia 2013 Emma Jennings U/Spillefilm
The Joneses 2010 Jenn U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.