enda

Amdi Brøner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det sorte kapitel 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Fra Sydhavn til West Coast 2013 Fotograf Tv-serie
Den sidste rejse 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Fotograf Tv-serie
Mors dag 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Vortex 1999 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.