enda

Amin Jensen

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Asterix og trylledrikkens hemmelighed 2019 Stemme U/Spillefilm
UglyDolls 2019 Stemme U/Spillefilm
Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 2019 Stemme U/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Gustav Winkler DK/Spillefilm
Kæledyrenes hemmelige liv 2016 Duke U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Obelix U/Spillefilm
Turbo 2013 Angelo U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Murray U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Shrek U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Shrek U/Spillefilm
The Simpsons Movie 2007 President Schwarzenegger U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Shrek U/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Stitch U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Træner, Blikkenslager, Taxichauffør U/Spillefilm
Shrek 2001 Shrek U/Spillefilm
Ørkenens juvel 2001 Knud DK/Spillefilm
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Cirkusdirektør (da. vers.) U/Spillefilm
Tarzan 1999 Voksne Tantor U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Al U/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Far på loppemarked Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.