enda

Amir Rezazadeh

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Børn af dagen 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
To kvinder 2001 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Min smukke nabo 1999 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Love & Hate - European Stories 1995 Instruktion DK/Kort fiktion
To mand i en sofa 1994 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Tavshed 1991 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 To kvinder
Giffoni Film Festival 2000-07-15 Min smukke nabo
Krakow Film Festival 2000-05-26 Min smukke nabo
Göteborg International Film Festival 2000-01-28 Min smukke nabo
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Min smukke nabo
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.