enda

Amy Adams

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vice 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Arrival 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Nocturnal Animals - Natdyr 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Big Eyes 2014 Margaret Keane U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Lois Lane U/Spillefilm
American Hustle 2013 Sydney Sprosser U/Spillefilm
Trouble with the Curve 2012 Mickey U/Spillefilm
The Master 2012 Peggy Dodd U/Spillefilm
The Fighter 2010 Charlene Fleming U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Amelia Earhart U/Spillefilm
Sunshine cleaning 2009 Rose Lorkowski U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Julie Powell U/Spillefilm
Doubt 2009 Sister James U/Spillefilm
Miss Pettigrews fantastiske forvandling 2008 Delysia U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Giselle U/Spillefilm
Hjem, kære hjem! 2005 Ashley U/Spillefilm
The wedding date 2005 Amy U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.