enda

Amy Irving

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Traffic 2000 Medvirkende U/Spillefilm
En usikker anklage 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed ved tredie blik 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En kone for meget 1984 Medvirkende U/Spillefilm
De fjerne pavilloner 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Yentl 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Konkurrencen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
On the road again 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Carrie 1976 Sue Snell U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.