enda

Anders Askegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pagten 2003 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Stills DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Stills DK/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Stills DK/Dokumentarfilm
Epilogue 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
It's a blue world 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.