enda

Anders Birkeland

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Harrys døtre 2005 Produktion U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Stills, Producer U/Spillefilm
Suxxess 2002 Stills, Producer U/Spillefilm
Glaspusterens børn 1998 Producer U/Spillefilm
Bara du och jag 1994 Produktion U/Spillefilm
Skytsenglen 1990 Producer U/Spillefilm
Moa 1987 Producer U/Spillefilm
Reyno 1987 Producer U/Dokumentarfilm
G - en gruppe med go 1983 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.