enda

Anders Bodelsen

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skytten 2013 Originalmanuskript DK/Spillefilm
Plan B 2002 Manus Tv-serie
Mørklægning 1992 Manus Tv-serie
Guldregn 1988 Manus DK/Spillefilm
Skytten 1977 Manus DK/Spillefilm
Strømer 1976 Manus DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Manus Tv-serie
Fjernsynet flimrer 1974 Manus Tv-film
Skygger 1972 Manus Tv-film
Hændeligt uheld 1971 Manus DK/Spillefilm
Til døden os skiller 1969 Manus Tv-film
Olsen-banden på spanden 1969 Ansat i bank DK/Spillefilm
Lejligheden 1967 Manus Tv-film
Signalet 1966 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.