enda

Anders Budde Christensen

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det han gjorde 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Valg i kommunen 2013 Niels Damsgaard Tv-serie
Et hus af glas 2010 Peter DK/Kort fiktion
Manden med de gyldne ører 2009 Kjartan Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Krede Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Damien Tv-serie
Den nye lejer 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.