enda

Anders Helde

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Avid koordinering U/Spillefilm
Nexus 2012 Instruktion, Producer, Klipper, Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Instruktion, Manuskript, Producer, Klipper DK/Kort fiktion
Bubbles 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Kirken 2007 Instruktion, Manus, Produktion, Stills, Klip DK/Kort fiktion
Sange fra baggrunden 2006 Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
Hverken fugl eller fisk 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.