enda

Anders Jønsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
9. april 2015 Set rekvisitør, Rekvisitør, 2. unit DK/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Set rekvisitør Tv-serie
Storvask 2010 Rigger Tv-serie
Remix 2008 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Modelbygger DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.