enda

Per-Anders Jörgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi er de bedste 2013 Stills U/Spillefilm
R 2010 Stillfotograf DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Stills DK/Spillefilm
Mammut 2009 Stills U/Spillefilm
Zozo 2005 Stills U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Stills U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Stills U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.