enda

Anders Sandberg

(1945 – )

Producent. Anders Wilhelm Sandberg er søn af direktør Henrik Thaulow Sandberg og hustru Elin Steenstrup. Han er barnebarn af instruktør Anders Wilhelm Sandberg.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Skyttens tegn 1978 Produktion DK/Spillefilm
I skorpionens tegn 1977 Produktion DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Manus, Produktion DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Produktion, Producent DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Produktion, Producent DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Produktion DK/Spillefilm
Bordellet 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Amour 1970 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.