enda

Anders Skovbjerg Jepsen

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengene 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
City House 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Dans for mig 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Teknisk koordinator DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Mi go Long CD-haus 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Berik 2010 B-fotograf DK/Kort fiktion
Sharath in Copenhagen 2010 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Produktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Vejrmanden 2009 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Climaniacs 2009 Instruktion Antologi
Affæren i Prag 2009 Online-klipper DK/Dokumentarfilm
Benja 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.