enda

Anders Thorsby

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det grå guld 2013 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Julie 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Dyret 2011 Phantom camera operator DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Applaus 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Oldboys 2009 Fotografassistent DK/Spillefilm
Implosion 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Storm 2009 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Cathrine 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Bastion 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Lille soldat 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
Panser 2008 Focus puller DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 B-fotograf Tv-serie
Paragraf 15 2007 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 B-fotograf DK/Kort fiktion
Uden for kærligheden 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Kameraassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Fotografassistent Tv-serie
Daddy-O 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Nynne 2006 Fotografassistent Tv-serie
1624 V 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Samurai 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Lille Lise 2005 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Louise 2005 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Sort oktober 2005 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Focus puller Tv-serie
Glimt af mørke 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Kysss 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Little People: Big Discoveries 2002 Kameraassistent, Digital compositing Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.